کدام مرور گراینترنتی؟
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

هنگامی که می خواهید یک مرورگر برای جستجو و گشت و گذار در اینترنت انتخاب کنید، احتمالا اولین چیزی که در موردش نگران خواهید بود، کارایی آن است. آیا هر کاری که از آن انتظار دارید را انجام می دهد؟ راحت است؟ شاید در مورد اکستنشن ها، add-on ها و پلاگین ها نیز فکر کنید. اما ایا در مورد امنیت آن نیز تحقیق می کنید؟ اگر پاسختان منفی است حتما از این به بعد این کار را انجام دهید.

حالا کدام مرورگر امن ترین است؟ کدام یک را باید برای ایمن بودن در میان صفحات وب انتخاب کنید؟

Which-is-the-Most-Secure-Web-Browser-ِDigiato-Small


بازاررقابت اینترنتی؟
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

در ایالات متحده، ۵۸.۲۸ درصدبازار مرورگراینترنتی در اختیار مرورگر سافاری قرار دارد که همین موضوع نشان می دهد اپل تا چقدر در میهن خود موفق بوده.

بعد از سافاری کروم محبوب ۳۱.۱۵ درصد از موبایل های اهالی ایالات متحده است و ۷.۷۲ درصد از سهام نیز به مرورگر پیش فرض اندروید یا همان Android Browser می رسد. در نهایت اینترنت اکسپلورر، اپرا و مرورگر بلک بری کمتر از یک درصد کاربران آمریکایی را جذب خودشان کرده اند.

دومین بازاری که می بایست مورد توجه قرار گیرد بازار چین است. در سرزمین اژدهای سرخ 37.63 درصد از افراد به سراغ Android Browser رفته اند، سافاری پاسخگوی ۳۵.۸۲ درصد از ترافیک موبایلی کشور مذکور بوده و کروم و فایرفاکس هم اعداد ۱۹.۹ و ۴.۴۱ درصد را به خود تخصیص داده اند.

هند که سومین بازار حائز اهمیت کنونی جهان را دارد کاربرانش توسط اندروید تسخیر شده اند و ۴۶.۵۸ درصدشان با کروم به گشت و گذار اینترنتی می پردازند. Android Browser دومین مرورگر محبوب این قشر به حساب می آید و مالک ۱۸.۴۱ درصد از اسمارت فون های ساکنین سرزمین فیل هاست و در نهایت سافاری و UC Browser مورد استفاده ۱۱.۹۲ و ۱۱.۳۱ درصد از افراد هستند.

در سایر نقاط جهان هم کروم و سافاری حرف اول را می زنند و مجالی به هیچ نام دیگری نمی دهند. البته در این میان یک استثانا نیز وجود دارد؛ آفریقای جنوبی.

در آفریقای جنوبی مرورگر بلک بری ۲۸ درصد از ترافیک اینترنتی-موبایلی را پاسخگوست و این عدد برای کروم به ۲۹.۹۹ درصد می رسد. ویتنام هم جز موارد خاص قرار می گیرد زیرا ۸۳.۹۴ درصد از موبایل های ساکنین اش Android Browser را برگزیده اند.

در پایان کروم یکی از بزرگترین موفقیت هایش را با تصاحب ۵۳ درصدی بازار کشور پرو به دست آورده در حالیکه دانمارکی ها ۷۲.۷۸ درصدشان با سافاری کنار آمده اند و به آن به چشم برترین گزینه ی فعلی نگاه می کنن.



فضای مجازی وتفاوت نسل ها
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

اینترنت شکاف میان نسل ها را بیشتر کرده است و اکنون شکاف میان نسل دوم و سوم علاقمند به اینترنت نیز آشکار شده، به گونه ای که هیچ یک زبان دیگری را نمی فهمند. امروزه با ورود وسايل و تکنولوژي‌هاي جديد به عرصه خانواده‌ها شاهد اين هستيم که والدين و فرزندان ساعت‌هاي متمادي در کنار يکديگر مي‌نشينند، بدون آنکه حرفي براي گفتن داشته باشند. ما ديگر کمتر نشانه‌هايي از آن نوع خانواده‌هايي را داريم که والدين و فرزندان دور هم نشسته و درباره موضوعات مختلف خانوادگي و کاري با هم گفتگو کرده و نظرات همديگر را راجع به موضوعات مختلف جويا شوند. در شرايط فعلي روابط موجود ميان والدين و فرزندان به سردي گرائيده و دو نسل به دليل داشتن تفاوت‌هاي اجتماعی و تجربه‌هاي زيسته مختلف زندگي را از ديدگاه خود نگريسته و مطابق با بينش خود آن را تفسير مي‌کنند. نسل ديروز (والدين) احساس دانايي و با تجربگي مي‌کند و نسل امروز (فرزندان) که خواهان تطابق با پيشرفت‌هاي روز است، در برابر آنها واکنش نشان مي‌دهد و چون از پس منطق و نصيحت‌هاي ريشه‌دار و سرشار از تجربه آنها بر نمي‌آيد به لجبازي روي مي‌‌آورد .

 



فضای مجازی؟
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

فضای سایبری

فضای سایبر که در ایران از آن تعبیر به فضای مجازی (انگلیسی:social media) می شود واژه ای است که در دهه 1980 وارد ادبیات علمی تخیلی شد و شاغلان در زمینه کامپیوتر و علاقه مندان به سرعت آن را به کار بردند و در دهه 1990 رایج شد.در ایندوره،استفاده از اینترنت،شبکه و مخابرات دیجیتال سریعاً در حال رشد بود و لفظ فضای مجازی می توانست بسیاری از ایده ها و پدیده های نوظهور را نمایندگی کند.فضای مجازی برای نخستین بار توسط ویلیام گیبسون نویسنده کانادایی رمان های علمی تخیلی در سال1982 مورد استفاده قرار گرفت.ظهور جهان جدید یعنی جهان مجازی بسیاری از روند ها و نگرش های آینده جهان را تحت تاثیرخود قرار می دهد.این جهان درواقع به موازات وگاه حتی بر جهان واقعی مسلط شده و عینیت واقعی پیدا می کند.یک سیستم آنلاین نمونه ای ازفضای سایبر است که در آن کاربران می توانند از طریق ایمیل باهم ارتباط بر قرار کنند که نیازی به جابجایی های فیزیکی نیست.